Dvouhlavý pes 2014

14.02.2015 14:33

Dvouhlavý pes 2014

Dne 26.4.2014 jsme organizovali již 2. ročník závodu Dvouhlavý pes. Soutěžilo se v kategoriích jednotlivců ZZO (bez speciálních cviků), ZM (beze stop) a v kategorii dvojic ZVV 1 / IPO 1 (beze stop). 

Kategorie ZZO se zúčastnilo celkově 10 účastníků. Byla zde zastoupena i plemena, které ne tak často vidíme na kynologických cvičištích. 1. místo v této kategorii získala paní Jitka Pierová se psem Dancer v.d.Herbordsburg, na 2. místě se umístila Markéta Pituchová se psem Hammer Kazibe a na 3. místě se umístila Veronika Strnadová se psem Annora.

 

V kategorii ZM závodilo pouze 5 psů. 1. místo získal a obhájil loňské vítězství Milan Koblasa se psem Míšou. Na 2. místě se umístila Edita Macibobová se psem Ace Manthy Prague a na 3. místě se umístila naše členka Zuzana Dvořáčková s fenou Tessie Jisuko.

V hlavní kategorii si všichni psovodi vybrali závodit podle kategorie ZVV 1. Zúčastnilo se jí 8 dvojic. Po skvělém výkonu zvítězila dvojice Jan Hradil se psem Querro Majprův Háj (ZKO KOBYLISY) Zuzana Šírová se fenou Carrera ze Stříbrného kamene (ZKO NERATOVICE-MLÉKOJEDY). Na 2. místě se umístil psovod David Němec se psy Alfi z Kraje Karla IV a Grippen Arga Star (ZKO LIBEŇ). Na 3. místě se umístili loňští vítězové ve složení Barbora Pituchová se psem Bad Kazibe a Martina Točeková se psem Jim (ZKO HOSTIVAŘ).

Cenu získali také nejstarší psovod (Jan Hradil) a nejmladší psovod (Veronika Strnadová), nejstarší pes (Dancer v.d.Herbordsburg) a nejmladší pes (Aška z Roderty), nejvzdálenější účastník (Milan Koblasa), nejsympatičtější psovod se psem (Josef Liška se psem Zaks z Krupičkova mlýna), nejlepší poslušnost ZM (Milan Koblasa se psem Míša), nejlepší obrana ZM (Edita Macibobová se psem Ace Manthy Prague), nejlepší poslušnost ZVV 1 (Franitšek Svoboda se psem Era Drapa) a nejlepší obrana ZVV 1 (Zuzana Šírová s fenou Carrera ze Stříbrného kamene). 

Děkujeme všem účastníkům a těšíme se na třetí ročník.

Výsledky (excel): Dvouhlavý pes 2014.xls

Výseldky (pdf): Dvouhlavý pes 2014.pdf 

Fotogalerie zde: honzahradil.rajce.idnes.cz/Dvouhlavy_pes-Kobylisy_2014/

 

—————

Zpět